Categories
Plan Halo Telco 2022

PELAN INTERNET TANPA HAD

Home » Blog » Plan Halo Telco 2022 » PELAN INTERNET TANPA HAD

Alhamdulillah syukur.. Kini tawaran hebat datang lagi kepada semua pengguna simkad Halo Telco. Dapatkan data paling murah dan pelan internet tanpa had di Tunetalk Halo Telco! Dengan plan Halo Telco, anda boleh dapat kesemuanya tanpa had tau!

Dan yang paling menarik anda boleh berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah harian yang dibawakan khas untuk anda oleh HQ Halo Telco! Jadi jangan tunggu lagi, jom langgan pelan terbaru dari HaloTelcoHQ.

Berikut kami berikan plan terbaru Halo Telco untuk awal tahun 2022. Terdapat LIMA pelan hebat yang kami tawarkan kepada anda semua iaitu

pelan internet tanpa had

PELAN TUNEUNL yang memberikan anda pelan internet tanpa had, panggilan unlimited kesemua rangkaian dan hotspot 5GB. Untuk pengetahuan anda, TUNEUNL adalah plan yang paling laris di Halo Telco.

pelan internet tanpa had

Plan Hi-35 menawarkan anda 30 + 5GB data berkelajuan tinggi dan panggilan unlimited kesemua rangkaian. Semua 35 GB data boleh dikongsikan dengan user lain.

PELAN INTERNET TANPA HAD

Dengan komitmen RM25 sebulan, Plan Hi-25 menawarkan anda 25 GB Data berkelajuan tinggi dan panggilan unlimited ke semua nombor Tune Talk Halo Telco.

PELAN INTERNET TANPA HAD

Plan Call 20 memberikan anda panggilan tanpa had ke semua rangkaian dan 3GB data berkelajuan tinggi. Anda boleh call sehingga lebam. Melalui plan ini juga, anda diberikan data tanpa had untuk applikasi whats app dan WeChat.

PELAN INTERNET TANPA HAD

Plan Yearly 200 amat sesuai untuk pengguna yang malas topup setiap bulan. Dengan sekali langganan plan ini, anda akan dapat tempoh sah untuk 360 hari. Melalui plan ini, pengguna akan menerima 120 GB data berkelajuan tinggi dan panggilan tanpa had ke semua nombor Tune Talk alo Telco

PELAN INTERNET TANPA HAD

Beli Simkad

Jom daftar dan Jangan tunggu apa lagi, mari bertukar guna sim HaloTelco sekarang juga. Kami jaga privacy anda. Anda boleh daftar sendiri simkad anda.

Like kami di FB untuk dapatkan promosi dan update terkini produk Halo Telco.

Follow by Email
Instagram