Categories
Daftar Simkad

Daftar Simkad Halo Telco

Cara Daftar atau Beli Simkad Halo Telco Online

Dalam post kali ini, kami akan tunjukkan panduan langkah demi langkah bagaimana anda boleh daftar simkad prepaid Halo Telco secara online dan anda boleh lakukan sendiri “Self Registration”. In syaa Allah terlalu mudah. Dalam menghadapi isu Covid19 sekarang ini, kami cadangkan anda terus daftar secara online dan tak perlu keluar rumah atau pergi ke mana-mana centre untuk dapatkan simkad ini. Harga simkad hanya RM5 sahaja.

Sila Ikut Panduan Berikut

  1. Muat turun application Halo Go dari cara-daftar-simkad-halo-telco atau Ioscara-cara-daftar-simkad-halo-telco
  2. Selepas download, sila open application Halo Go di handphone anda.
  3. Kemudian, klik ‘Self Registration’
  4. Kemudian, klik button ‘No’
  5. Seterusnya, sila masukkan kod referral upline iaitu JW5YTIVC. Pastikan anda masukkan kod referral yang betul bagi memudahkan pihak kami support sekiranya terdapat sebarang masalah ketika pendaftaran dibuat. Sebaik sahaja anda masukkan kod referral yang betul, paparan akan menunjukkan nama NARUL ERWAN SHAH BIN HASAN sebagai referral anda.
  6. Seterusnya, sila pilih kaedah penghantaran. Anda boleh pilih “Self Pickup” atau “Courier”. Sekiranya anda pilih “Courier”, abaikan Langkah 7.
  7. Sekiranya anda pilih Self Pickup”, sila pilih tempat (konsep store) untuk ambil simkad anda. Pastikan anda simpan maklumat nombor telefon konsep store yang anda pilih.
  8. Langkah terakhir, sila pilih maklumat pembayaran. Anda boleh buat pembayaran secara online.
  9. Selesai.

Video Tutorial

Anda juga boleh tonton video di bawah cara beli simkad Halo Telco secara online. Tak perlu pening fikir macam mana nak buat self registration. Jom tengok video 3 minit jer

Cara Daftar Sendiri (Self Registration) Simkad Halo Telco
NOTA :
  1. Pastikan anda masukkan referral code JW5YTIVC dana paparan nama dealer (NARUL ERWAN SHAH BIN HASAN) ketika pendaftaran.
  2. Untuk daftar pengguna, anda boleh daftar simkad Halo Telco sendiri secara online dan simkad akan diposkan ke alamat anda atau anda ambil dekat Store Halo Telco yang berhampiran dengan rumah anda.
  3. Harga simkad hanya RM5 + kos penghantaran.
  4. Sebaik sahaja anda terima simkad, anda boleh pilih sama ada menggunakan nombor baru atau kekalkan nombor lama anda.
  5. Sebaik sahaja simkad diaktifkan, anda boleh login dalam applikasi Halo Go dan anda boleh topup dan langgan plan pilihan anda.
  6. Jika anda berminat nak jadi dealer, anda boleh upgrade sendiri dalam applikasi Halo Go.

Sekian. Semoga Panduan Beli Simkad Halo Telco ini berjaya memudahkan anda.

Like kami di FB

Categories
Blog Plan

REVIEW PEK HALO EPIK45

Review Pek Halo Epik45

Pelan Halo Epik terbaru yang dilancarkan oleh TuneTalk dan dikuasakan oleh Halo Telco sangat menarik dan padu. Dalam artikel kali ini kami ingin review Pek Halo Epik45 yang menawarkan rangkaian 5G. Pengenalan kepada 5G ini menunjukkan bahawa kebanyakan smartphone baharu kini dilengkapi dengan teknologi 5G. Jadi, jika pengguna mempunyai handphone yang support kepada teknologi 5G, anda juga boleh cuba pelan epik45 yang dibawakan oleh Halo Telco.

Ciri-Ciri Pek Halo Epik45

Harga pelan Halo Epik5g45 ini adalah RM45. Plan ini adalah pelan prepaid. Jom kami tunjukkan apa yang bakal pengguna Halo Telco dapat dengan bayaran pelan bulanan RM45.

Review-Pek-Halo-Epik45

Halo Epik5g45

  • Pelan 5G Pertama Tune Talk.
  • 70GB Data Internet 5G.
  • 30GB Data Highspeed.
  • Panggilan Tanpa Had Kesemua Rangkaian.
  • Harga RM45/Sebulan.

Faedah Tambahan

  • Khairat kematian sehingga RM1,200
  • Zurich General Takaful sehingga RM5,000
  • Insuran PA RM50,000!

tertakluk terma dan syarat

Soalan Lazim Pek Halo Epik5g45

Berikut kami senaraikan beberapa soalan lazim (FAQ) berkenaan pelan ini.

Halo Epik

Untuk dapatkan info berkenaan lain-lain plan Halo Telco, klik link di bawah.

Pendaftaran

Klik link di bawah untuk beli simkad Halo Telco. Harga simkad RM5 sahaja.

Like kami di FB untuk dapatkan promosi terbaru dari HaloTelco.

Categories
Panduan User

Tukar Pelan Tariff Halo Epik

Assalamualaikum wbr dan Salam Hormat kepada semua pengguna setia simkad Halo Telco. Bulan Oktober baru-baru ini, TuneTalk telah memperkenalkan pelan terbaru iaitu Halo Epik. Ramai pengguna kami telah mencuba plan terbaru ini dan feedbacknya sangat luar biasa. Kepada pengguna yang masih menggunakan plan lama dan ingin mencuba plan baru, kami akan tunjukkan panduan langkah demi langkah bagaimana nak tukar ke pelan tariff Halo Epik.

TUKAR-PELAN-TARIFF- HALO-EPIK

LANGKAH 1

Login ke applikasi Halogo Lifestyle dan buka bahagian “Selfcare” pada aplikasi tersebut

TUKAR-PELAN-TARIFF- HALO-EPIK

LANGKAH 2

Seterusnya klik pada menu “Sim Services”

TUKAR-PELAN-TARIFF- HALO-EPIK

LANGKAH 3

Step seterusnya klik pada menu “Switch Tariff”

TUKAR-PELAN-TARIFF- HALO-EPIK

LANGKAH 4

Kemudian semak nombor telefon anda

TUKAR-PELAN-TARIFF- HALO-EPIK

LANGKAH 5

Baca Terma dan Syarat, kemudian klik “AGREE” pada terma dan syarat.

TUKAR-PELAN-TARIFF- HALO-EPIK

LANGKAH 6

Tahniah! Anda telah berjaya tukar pelan lama anda kepada pelan terbaru tariff “HALO EPIK”.

Daftar-Dealer-Halo-Telco

Jom bina pendapatan pasif sebagai Dealer Halo Telco. Klik “Rakan Niaga” untuk maklumat lanjut tentang peluang pendapatan pasif di Halo Telco.

Like kami di FB untuk dapatkan info dan promosi terkini dari Halo Telco

Categories
KPI Pengedar

KPI RAKAN NIAGA HALOTELCO

Pengumuman kepada semua rakan niaga Halo Telco yang dihargai. Bermula pada Januari 2022, syarikat telah menetapkan KPI kepada semua rakan niaga HaloTelco. Indeks Prestasi Utama atau KPI ini adalah sebagai syarat terbaru kelayakan penerimaan insentif setiap bulan.

SYARAT KEKAL AKTIF PARTNER

KPI RAKAN NIAGA HALOTELCO

SENARIO:

1. KPI ini berkuat kuasa mulai 1 Januari 2022.

2. Penglibatan merujuk kepada SEMUA rakan niaga.

3. Kegagalan mencapai KPI yang ditetapkan akan dikenakan tindakan seperti berikut:

✓ Akaun rakan niaga anda akan dibekukan.

✓ Komisen akan dihentikan. ( Tiada lagi komisen akan diberikan selepas 21 Januari tahun berikutnya)

✓ Pengaktifan semula akaun rakan niaga boleh dipohon melalui Pusat Khidmat Pelanggan Halo Telco.

✓ Pemberhentian insentif akan diteruskan selama 60 hari( bersamaan 2x pembayaran insentif ) selepas permohonan pengaktifan akaun rakan niaga diluluskan. 60 hari ( Incentive freeze ) ini dikira sebagai penalti kepada pihak rakan niaga.

*CATATAN:

Pihak HQ berhak mengikut budi bicara mutlaknya untuk meminda, mengubah atau membuang mana-mana terma dan syarat yang dinyatakan pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu.

KADAR K.P.I SUKU TAHUNAN

KPI RAKAN NIAGA HALOTELCO

KELEBIHAN PENGENALAN KPI SUKU TAHUNAN

✓ Penjualan yang konsisten

✓ Berkomitmen

✓ Menjana pendapatan pasif yang lebih

✓ Meningkatkan daya saing antara rakan niaga

✓ Mencapai objektif syarikat dan meneruskan kelangsungan syarikat dan rakan niaga

*CATATAN:

Pihak HQ berhak mengikut budi bicara mutlaknya untuk meminda, mengubah atau membuang mana-mana terma dan syarat yang dinyatakan pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu.

Like kami di FB untuk dapatkan info dan promosi terkini dari Halo Telco.

KPI RAKAN NIAGA HALOTELCO

Categories
Plan Halo Telco 2022

PELAN INTERNET TANPA HAD

Alhamdulillah syukur.. Kini tawaran hebat datang lagi kepada semua pengguna simkad Halo Telco. Dapatkan data paling murah dan pelan internet tanpa had di Tunetalk Halo Telco! Dengan plan Halo Telco, anda boleh dapat kesemuanya tanpa had tau!

Dan yang paling menarik anda boleh berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah harian yang dibawakan khas untuk anda oleh HQ Halo Telco! Jadi jangan tunggu lagi, jom langgan pelan terbaru dari HaloTelcoHQ.

Berikut kami berikan plan terbaru Halo Telco untuk awal tahun 2022. Terdapat LIMA pelan hebat yang kami tawarkan kepada anda semua iaitu

pelan internet tanpa had

PELAN TUNEUNL yang memberikan anda pelan internet tanpa had, panggilan unlimited kesemua rangkaian dan hotspot 5GB. Untuk pengetahuan anda, TUNEUNL adalah plan yang paling laris di Halo Telco.

pelan internet tanpa had

Plan Hi-35 menawarkan anda 30 + 5GB data berkelajuan tinggi dan panggilan unlimited kesemua rangkaian. Semua 35 GB data boleh dikongsikan dengan user lain.

PELAN INTERNET TANPA HAD

Dengan komitmen RM25 sebulan, Plan Hi-25 menawarkan anda 25 GB Data berkelajuan tinggi dan panggilan unlimited ke semua nombor Tune Talk Halo Telco.

PELAN INTERNET TANPA HAD

Plan Call 20 memberikan anda panggilan tanpa had ke semua rangkaian dan 3GB data berkelajuan tinggi. Anda boleh call sehingga lebam. Melalui plan ini juga, anda diberikan data tanpa had untuk applikasi whats app dan WeChat.

PELAN INTERNET TANPA HAD

Plan Yearly 200 amat sesuai untuk pengguna yang malas topup setiap bulan. Dengan sekali langganan plan ini, anda akan dapat tempoh sah untuk 360 hari. Melalui plan ini, pengguna akan menerima 120 GB data berkelajuan tinggi dan panggilan tanpa had ke semua nombor Tune Talk alo Telco

PELAN INTERNET TANPA HAD

Beli Simkad

Jom daftar dan Jangan tunggu apa lagi, mari bertukar guna sim HaloTelco sekarang juga. Kami jaga privacy anda. Anda boleh daftar sendiri simkad anda.

Like kami di FB untuk dapatkan promosi dan update terkini produk Halo Telco.

Categories
Daftar Simkad

Cara Beli Simkad Tunetalk Halo Telco Melalui Shopee

Assalamualaikum wbr dan Salam Hormat kepada semua pengunjung laman rasmi HaloTelcoPlans.com. Kami ada berita baik kepada anda semua. Kini anda boleh beli simkad Tunetalk Halo Telco melalui platform Shopee e-Commerce. Mudahkan?

Paling best, anda tak perlu lagi pergi ke mana-mana kedai atau centre yang berdekatan, sebaliknya boleh beli terus secara simkad Tunetalk Halo Telco secara online. Jimat masa. Kami akan terus hantar ke rumah anda. InsyaAllah tugas kami adalah memudahkan urusan anda. Macam mana nak beli? Sila follow step di bawah

Cara Beli Simkad Tunetalk Halo Telco Melalui Shopee

  1. Untuk beli simkad melalui Shopee, klik button shopee cara-beli-simkad-tunetalk-halo-telco-melalui-shopee
  2. Buat bayaran RM5 dan tunggu pihak kami akan pos kepada anda.
  3. Selepas terima simkad, anda hanya perlu aktifkan simkad.

Cara Aktifkan Simkad Halo Telco

  1. Download applikasi Halo Go melalui Cara Beli Simkad Tunetalk Halo telco Melalui Shopee atau Cara Beli Simkad Tunetalk Halo telco Melalui Shopee
  2. Selepas download, sila tonton video di bawah untuk aktifkan simkad Tunetalk Halo Telco
https://youtu.be/W7vcwIXqXeo
  1. NOTA: Sila masukkan kod referral iaitu JW5YTIVC. Pastikan anda masukkan kod referral yang betul bagi memudahkan pihak kami support sekiranya terdapat sebarang masalah ketika pendaftaran dibuat. Sebaik sahaja anda masukkan kod referral yang betul, paparan akan menunjukkan nama NARUL ERWAN SHAH BIN HASAN sebagai referral anda. Sila rujuk gambar di bawah
Tunetalk Halo Telco Shopee
  1. Sekiranya anda ingin kekalkan nombor lama, anda perlu pilih salah satu nombor sementara Tunetalk Halto Telco. Bila proses port in dah berjaya, nombor sementara tadi secara automatik akan bertukar kepada nombor lama anda.

Like kami di FB untuk dapatkan info terkini dan update berkenaan produk Halo Telco

Categories
Panduan Dealer

PANDUAN DEALER HALO TELCO

Assalamualaikum wbr dan Salam Hormat. Selamat datang kepada semua dealer Halo Telco. Berikut kami berikan panduan asas simkad Halo Telco kepada semua dealer.

1. Jom Kita Mulakan…

Anda sudah dapat Simkad Halo Telco Anda? Jom kita mulakan…

  1. Masukkan Kad Sim ke dalam telefon pintar anda untuk mengakses DATA percuma(300MB) yang telah tersedia.
  2. Untuk mengaktifkan SIM, buat panggilan, SMS atau Top Up kredit anda buat kali pertama. Mudah!

2. Download Apps Halo Go…

Seterusnya sila download Aplikasi Halo Go untuk pengurusan akaun yang lebih cekap.

  1. Buka “playstore” atau “app store” dan taip “Halo Go”
  2. Install Aplikasi dan gunakan detail login seperti di bawah
    • Username : [no_siri_8digit_simkad]
    • Password : Abc12345

Jika username dan password silap, sila hubungi penjual simkad halo telco untuk dapatkan detail login anda

Kelebihan applikasi HaloGo

  1. Dapatkan Info akaun Halo telco anda.
  2. Tambah nilai bila-bila masa dan di mana sahaja.
  3. Boleh langgan/urus plan halo anda.
  4. Dapat info promosi terkini dari Halo Telco.
  5. Naiktaraf menjadi rakaniaga halo telco
  6. Pengeluaran insentif ke akaun bank anda

Link untuk download app HaloGo

3. Standard Charge Rate…

Pelan asas atau standard charge rate untuk simkad Halo Telco adalah seperti rajah di bawah

PANDUAN DEALER HALO TELCO

Info

Kadar panggilan berpatutan. Ia adalah kadar per minit yang berbaloi tanpa ada syarat tersembunyi seperti beberapa telco lain.

Pengunaan akan jadi sangat menguntungkan jika anda melanggan pakej pelan yg disediakan.

4. Topup @ Tambah Nilai…

Anda boleh Top Up atau Tambah nilai melalui beberapa kaedah seperti di bawah iaitu :

  1. Apps Halo Go
  2. Semua cawangan kedai yang menjual tambah nilai TUNETALK.
  3. Online Banking.
  4. Kedai yang menjual tambah nilai TuneTalk Soft-PIN/Baucer seperti kedai telefon bimbit, 7-Eleven, petrol Pump dan lain-lain.

Anda boleh tambah nilai dari serendah RM5 sehingga RM200.

Nota

✓ Cara untuk tambah nilai dengan Soft-Pin adalah dengan dial 122 diikuti dengan pin 16 digit dan #. Contoh: 123<16-DigitPin># 📞

✓ Tambah nilai melalui arahan suara. Buat panggilan ke 13101 dan ikut arahan suara dalam talian. Masukan Soft-Pin apabila diarahkan

✓ Kemudahan auto Top Up secara automatik boleh dibuat melalui PAYPAL dan CIMBCLIKS

✓ Nikmati manfaat dan mata ganjaran kesetian yg dipanggil BIG POINTS untuk setiap tambah nilai.

5. Nilai Topup & Big point…

Nikmati manfaat dan ganjaran mata kesetiaan yang dipanggil BIG Points. Anda akan menerima BIG Points dengan setiap tambah nilai yang anda buat. BIG Points ini boleh digunakan untuk menebus tiket penerbangan, plan data dan call serta lebih lagi. Sila rujuk info di bawah untuk nilai topup dan Big Point

PANDUAN DEALER HALO TELCO
PANDUAN DEALER HALO TELCO
PANDUAN DEALER HALO TELCO

6. Shortcode @ USSD…

Semak akaun melalui USSD. Info segera di hujung jari anda. Semak baki kredit dan DATA dengan segera melalui khimat USSD.

  1. Info baki kredit. ((( Dail *133# )))
  2. Info baki data. ((( Dail *134# )))
  3. Info status akaun. ((( Dail *111# )))

7. Pelan Data dan Panggilan…

Pelan data, internet dan panggilan Halo Telco adalah seperti di bawah. Lain-lain pakej Halo Telco boleh juga rujuk di apps Halo Go.

8. Cara Daftar Simkad (Self Registration)…

Self Registration 1 : Kaedah ini digunakan sekiranya anda BELUM LAGI MEMPUNYAI SIMKAD. Sila rujuk panduan video di bawah.

https://youtu.be/_3JuLYHmmR4

Self Registration 2 : Kaedah ini digunakan sekiranya anda TELAH ADA SIMKAD Halo Telco. Sila rujuk panduan video di bawah.

https://youtu.be/W7vcwIXqXeo

9. Cara Daftar Simkad Secara Berdepan Dengan Pelanggan…

Cara daftar simkad nombor baru menggunakan aplikasi HaloGo apabila anda berurusan secara terus dengan pelanggan. Sila ikut panduan di bawah.

Cara daftar simkad untuk pengguna yang ingin kekalkan nombor lama menggunakan aplikasi HaloGo apabila anda berurusan secara terus dengan pelanggan. Sila ikut panduan di bawah.

https://youtu.be/nU03llZFI78

10. Cara Upgrade Sebagai Dealer Halo Telco…

Untuk upgrade sebagai dealer Halo Telco, anda hanya perlu buat bayaran RM50 + kos penghantaran. Anda akan menerima 10 keping simkad untuk mulakan bisnes ini. Proses upgrade sangat mudah. Anda hanya lakukan melalui applikasi HaloGo sahaja. Tonton video di bawah.

PANDUAN DEALER HALO TELCO. Like kami di FB

Categories
Dealer Halo Telco

CARA UPGRADE DEALER HALO TELCO

Assalamualaikum wbr dan Salam Hormat kepada semua pengguna simkad Halo Telco yang dikuasakan oleh Tune Talk. Anda berminat nak jana pendapatan pasif di Halo Telco? Okay dalam post ini, pihak kami akan tunjukkan beberapa langkah mudah cara upgrade sebagai Dealer halo Telco. Semua proses ini kita lakukan melalui applikasi Halo Go. MUDAH sahaja.

Cara Upgade Dealer Halo Telco

Okay anda sudah bersedia untuk upgrade? Jom ikut step di bawah

1. KEMASKINI MAKLUMAT BANK

  • Login apps HaloGo
  • Klik Incentive dan Klik button MORE (rujuk rajah)
cara upgrade dealer halo telco
  • Klik menu Bank Account
cara upgrade dealer halo telco 2
  • Klik Button tambah (+). Rujuk rajah di bawah
cara upgrade dealer halo telco
  • Seterusnya sila kemaskini maklumat akaun bank anda. Bayaran insentif akan terus dibayar ke akaun bank anda.

2. KEMASKINI PROFILE ANDA

  • Untuk kemaskini profile, sila klik gambar orang dan klik profile. (rujuk gambar di bawah). Isi semua maklumat yang diminta pada profile anda. Pastikan anda maklumat alamat, email dan maklumat waris diisi dengan tepat. (untuk maklumat waris, anda perlu isi sekurang-kurangknya seorang waris)
cara upgrade dealer halo telco

Like kami di FB untuk dapatkan info dan promosi terbaru dari Halo Telco. Jom upgrade sebagai Dealer Halo Telco hari ini juga.

Categories
Insurans

Percuma PA Takaful Insurans Halo Telco

Percuma PA Takaful Insurans di Halo Telco

Assalamualaikum & Salam Hormat kepada semua pengguna Halo Telco!

Kami ada berita baik kepada semua pengguna setia simkad Halo Telco. Anda ingin insurans percuma dari Halo Telco? Jangan risau, kami di Halo Telco sentiasa berikan yang terbaik kepada anda. Kini Halo Telco nak berikan secara Percuma sahaja Personal Accident (PA) Takaful Insurans untuk anda.

Bagaimana Nak Claim PA Insurans? Adakah Saya Layak atau Tidak?

Mudah sahaja! Anda hanya perlu topup atau tambah nilai minimum RM30 melalui aplikasi Halogo dan secara automatik anda layak mendapat Insurans Kemalangan secara percuma dari Halo Telco.

SEBAGAI CONTOH: Jika anda topup berlainan tarikh pada bulan Jun, anda akan dilindungi untuk bulan yang seterusnya iaitu bulan Julai (1st Julai – 31 Julai 2021. Hanya Tambah Nilai Di Aplikasi Halogo Sahaja.

Percuma PA Takaful Insurans Halo Telco

FREE PA TAKAFUL INSURANCE WITH MINIMUM TOP UP OF RM30 VIA HALO GO APP

Valid from 2021-04-15 until 2023-03-31

Good News for Halo Telco Subscriber

Now you will get protected with us just by performing top up as minimum as RM 30 only through Halo Go App .Then, you are automatically entitled to get Free Takaful Insurance PA from Halo Telco.

Worry not, you will just get this for free and there will be NO hidden charges added to your payment details. Let’s top up now and get FREE protection benefits !

Program Details :-

Period : Starting from 15th April 2021 until 31st March 2023

Eligibility : Any Halo Telco active user which top up min RM30 via Halo Go App. There will be no cooling-off period of member activation to get this free PA Takaful Insurance.

Coverage : One month.(As example, if you do top up min RM30 in any dates between 15th-30th April 2021, you will get coverage on the next whole month which is from 1st-31st May 2021)

Age Limit Coverage : For active user which over 12 years old up until NO max limit. Yes!! No maximum age limit as long as you still actively using the sim card. Its so wow for this such great offer !!

Belum ada simkad Halo Telco?

Anda ingin dilindungi PA takaful insurans secara percuma setiap kali anda tambah nilai? Klik link di bawah untuk dapatkan simkad Halo Telco. Sekeping simkad berharga hanya RM5 sahaja. Cukup murah!!

Hubungi Dealer Halo Telco

Sekiranya anda ada sebarang pertanyaan lanjut mengenai pendaftaran simkad dan pakej dealer Halo Telco, anda juga boleh hubungi admin melalui talian whats app di bawah.

Narul Erwan Shah bin Hasan

(AUTHORIZED DEALER HALO TELCO)

Like kami di FB

Categories
Customer Service

Khidmat Pelanggan Halo Telco

Talian Khidmat Pelanggan atau Customer Service Halo Telco

Sekiranya anda menghadapi sebarang masalah atau mempunyai sebarang pertanyaan mengenai plan atau pakej promosi Tune Talk Halo Telco, anda boleh menghubungi talian khidmat pelanggan atau customer service melalui info di bawah.

  • Customer Careline: +6011-50505020
  • User & Dealer Inquiries: support@halogo.my
  • General Inquiries: business@halogo.my

Alamat HQ Halo Telco

K-0-8, Kuchai Business Park, No.2 Jalan 1/127, Off Jalan Kuchai Lama 58200 Kuala Lumpur, Malaysia.

Waktu Operasi

  • Isnin: 09:00 – 17:00
  • Selasa: 09:00 – 18:00
  • Rabu: 09:00 – 18:00
  • Khamis: 09:00 – 18:00
  • Jumaat: 09:00 – 13:00 14:00 – 18:00
  • Sabtu: Tutup
  • Ahad: Tutup

Hubungi Dealer Halo Telco

Sekiranya anda ada sebarang pertanyaan lanjut mengenai pendaftaran simkad dan pakej dealer Halo Telco, anda juga boleh hubungi saya melalui talian whats app di bawah.

Narul Erwan Shah bin Hasan

(AUTHORIZED DEALER HALO TELCO)

Khidmat Pelanggan Halo Telco

Dapatkan Sekarang

Dapatkan pek permulaan pengguna Halo Telco berharga cuma RM5.00

Customer Service Halo Telco

Nak Jadi Dealer?

klik “Rakan Niaga” untuk maklumat lanjut tentang peluang pendapatan pasif di Halo Telco.

Like kami di FB untuk dapatkan info dan promosi terkini dari Halo Telco

Categories
Plan

Plan M10 Halo Telco

Review Plan M10

Plan M10 Halo Telco adalah antara pelan yang menarik untuk dilanggan oleh semua pengguna prepaid Tune Talk. Pelan ini menawarkan pengguna dengan 10 GB data berkelajuan tinggi tanpa pecahan mingguan. Anda boleh guna bila-bila masa, tak perlu tunggu weekend atau tengah malam untuk dapatkan data highspeed.

Apa Kelebihan Lain Plan M10?

Selain itu, pelanggan akan dapat percuma 2000GB Quota untuk Aplikasi Social, Chats dan Music dan unlimited kuota untuk semua aplikasi yang tersenarai dalam gambar plan M10 di bawah. Plan ini memang padu dan menarik. Pengguna juga akan diberikan percuma 60GB kuota untuk applikasi video iaitu applikasi Youtube & Netflix. Pengguna boleh tonton video 2GB sehari selama 30 hari (2GB sehari X 30 hari = 60GB).

Plan panggilan pula adalah unlimited call ke semua rangkaian. Pelanggan boleh berbual sampai lebam! Harga plan M10 adalah RM48 sebulan. Jom lihat dengan lebih detail apa yang akan anda dapat dengan bayaran RM48.

Ciri-Ciri Plan M10 Halo Telco

Plan M10

plan m10 halo telco tune talk

Sekiranya anda masih merasakan tidak cukup data, anda boleh menambah data/Add Ons 10GB (High Speed) = RM10

  • 10GB High Speed Data
  • 60 GB Video Partner (Youtube , Netflix) High Speed Data
  • 10GB Basic Data
  • 10GB Booster Add RM10 High Speed Data
  • Unlimited Chat (Whatsapp, Wechat, Viber, Imo) High Speed!
  • Unlimited Sosial (FB, Tweeter, Insta) High Speed!
  • Unlimited Music (Joox, KKbox, Raku, Hungama) High Speed!
  • Unlimited Hotspot (Sosial, Chat, Music)
  • Unlimited Call All Network!
  • Khairat Kematian RM1200 (Tempoh matang 6 bulan setelah guna pelan RM48)

Sebagai kesimpulan, dengan bayaran RM48, anda dapat pelbagai kelebihan berbanding dengan lain-lain Telco! Anda boleh bandingkan sendiri semua kelebihan plan M10 Halo Telco ini dengan simkad anda sekarang. Mana yang lebih berbaloi? Pilihan di tangan anda. Ramai pelanggan dah mula berubah ke plan Tune Talk Halo Telco. Anda bila lagi?

plan m10 halo telcotune talk

Untuk dapatkan info berkenaan lain-lain plan Halo Telco, klik link di bawah.

Klik link di bawah untuk beli simkad Halo Telco. Harga simkad RM5 sahaja.

Berminat nak jadi Dealer Halo Telco? Tiada yuran pendaftaran dikenakan.

Ada Pertanyaan? Anda boleh hubungi kami melalui button whats app di bawah.

Like kami di FB untuk dapatkan info menarik dan promo terkini

Follow by Email
Instagram